Contact
Kopbeeld

Kwaliteitspaspoort

  1. Kwaliteitspaspoort

Investeren in de opleiding van werknemers loont. Een helder beeld van de opleiding en ontwikkeling is hierbij cruciaal. Samen met Parantion ontwikkelde de Isala Academie het Scorion Kwaliteitspaspoort. Een digitaal systeem dat opleiding en werkervaring bundelt.

Het Kwaliteitspaspoort zorgt ervoor dat u online perfect zicht hebt op het functioneren van uw medewerkers en hoe zij zich ontwikkelen. Iedere werknemer heeft zijn eigen online omgeving. Van hieruit worden alle competenties en vaardigheden in kaart gebracht, ook ten opzichte van vereiste competenties of kwalificaties. De werknemer kan zelf zien hoe hij of zij er voor staat, een afdelingshoofd ziet hoe zijn afdeling functioneert en de organisatie heeft een helder beeld van de kwalificaties.

Werkwijze Kwaliteitspaspoort

Het Kwaliteitspaspoort is een generiek product. Dit betekent dat het paspoort vrijwel volledig op de wensen van uw organisatie aangepast kan worden. Hierdoor zorgen wij dat het niet alleen uw eigen competenties bevat, maar bijvoorbeeld ook altijd in de huisstijl van uw organisaties is opgemaakt. Het Kwaliteitspaspoort kent een heldere interface. Het is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken, en is vanzelfsprekend met tablet of smartphone bereikbaar door middel van de eigen Kwaliteitspaspoort App.

Meer informatie

Het systeem is ontwikkeld door Parantion in samenwerking met de Isala Academie. Voor informatie over de mogelijkheden en het gebruik van het Kwaliteitspaspoort kunt u contact opnemen met de Isala Academie, Janet Manden, bereikbaar op werkdagen via (038) 424 62 20 en via j.manden@isala.nl.