Contact

ABCDE en SBARR scenariotraining

  1. ABCDE en SBARR scenariotraining

Het herkennen en behandelen van acuut zieke patiënten is van levensbelang. Een gestructureerde benadering leidt tot adequate zorg en is veilig voor de patiënt. Tijdens deze interactieve scenariotraining wordt de verpleegkundige getraind in het toepassen van de ABCDE methodiek en de gestructureerde SBARR communicatie.

Programma

Voorafgaand aan de scenariotraining, krijgt u een korte uitleg over de SBARR methodiek, de ABCDE methode en over de Early Warning Score (EWS). Vervolgens gaat u een SBARR gesprek oefenen op basis van herkenbare casuïstiek. Aan de hand van de ABCDE methodiek wordt een beroep gedaan op uw communicatieve vaardigheden.

Voor wie?

Voor medewerkers die een medische of verpleegkundige functie vervullen.

Werkwijze

De training is praktisch van aard en het accent ligt op het oefenen aan de hand van actuele casussen. Deze training kan plaats vinden in het praktijklokaal van de Isala Academie, maar kan ook op de eigen (verpleeg)afdeling worden georganiseerd.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt één uur.

Groepsgrootte

Minimaal zes, maximaal acht deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen 30 euro per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier. Voor groepen van minimaal zes personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

contact

Contact met de Isala Academie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie