Contact

Agressie fysiek - herhaling

  1. Agressie fysiek - herhaling

In de dagelijkse praktijk van een ziekenhuis komen situaties voor waarin een medewerker wordt geconfronteerd met agressie. Soms kan dat uitmonden in fysieke agressie. In de basistraining heeft u geleerd hoe u met fysieke agressie om kunt gaan, hoe u de fysieke agressie in kunt perken en hoe u zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid kunt brengen. In deze training herhaalt u wat u in de basistraining heeft geleerd. De ervaring leert dat het van belang is om het geleerde regelmatig te herhalen, om te voorkomen dat kennis en vaardigheden weggezakt zijn als ze nodig zijn. Trek uw werkkleding aan of gemakkelijk zittende kleding en schoeisel voor deze training.

Programma

In deze training staat het oefenen centraal.

Voor wie?

Medewerkers van hoog-risico afdelingen die in hun dagelijkse taakuitoefening kans lopen op een confrontatie met fysieke agressie en van wie verwacht mag worden dat zij deze ongewenste situatie naar juistheid kunnen inschatten en tegemoet kunnen treden. Om aan deze training deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat u niet langer dan twee jaar geleden de basistraining ‘agressie fysiek’ heeft gevolgd.

Werkwijze

De lesstof wordt op een interactieve manier aangeboden. Uitgangspunt hierbij is de dagelijkse praktijk van u als deelnemer. 

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training duurt twee uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal veertien deelnemers.

Kosten

De kosten bedragen € 50 per persoon. Het is ook mogelijk om per team of afdeling aan te melden.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie