Contact

Ambassadeur gastvrijheid - basis

  1. Ambassadeur gastvrijheid - basis

Een deur voor een bezoeker open houden, de weg wijzen aan een verdwaalde patiënt of simpelweg een glimlach: gastvrij zijn kan iedereen. In Isala staat gastvrijheid hoog op de agenda. Het netwerk van ambassadeurs gastvrijheid groeit en daarmee ook het enthousiasme. Maar wat verwachten we van de ambassadeurs? Wat mag u wel en niet? En als uw collega's hier anders over denken, wat dan?

Programma

De themagroep Gastvrijheid heeft in samenwerking met de Isala Academie het trainingsprogramma ontwikkeld. De training start met een introductie over gastvrijheid in Isala en het (nieuwe) profiel van de ambassadeur. Daarna gaan we in op het motiveren en enthousiasmeren van collega's en sluiten we af met het borgen van gastvrijheid op de afdeling. Een ervaren ambassadeur geeft tips. 

Voor wie?

De training is bedoeld voor nieuwe ambassadeurs gastvrijheid en is exclusief voor Isala-medewerkers.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer en een ervaren ambassadeur gastvrijheid.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Duur

De training duurt drie uur.

Kosten

Er zijn geen kosten aan deze training verbonden.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie