Contact

Arteriële druklijn

  1. Arteriële druklijn

Tijdens deze training komen alle ins en outs rondom de verpleegkundige zorg van een patiënt met een arteriële druklijn aan de orde. Naast de praktische handelingen rondom invasieve bloeddrukmeting, wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie. U krijgt de gelegenheid om deze handelingen te oefenen in een veilige omgeving, waarbij u gebruik maakt van simulatiemateriaal.

Programma

De training start met uitleg over de risicovolle handeling. Vervolgens leert u wat de indicaties, contra-indicaties en complicaties van een arteriële druklijn zijn. Na de demonstratie van diverse materialen kunt u tijdens het praktisch deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties.

Voor wie?

Verpleegkundigen en artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefening kunnen uw kennis en vaardigheden intercollegiaal worden getoetst aan de hand van toetslijsten.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u van de Isala Academie een bewijs van deelname. Deze training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 45 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 60 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier. De Isala Academie verzorgt de training voor groepen van minimaal acht personen op aanvraag.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie