Contact

Bloedtransfusie

  1. Bloedtransfusie

Tijdens deze online training komen alle ins en outs rondom de verpleging van patiënten met een bloedtransfusie aan de orde. Naast de praktische handelingen wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie.

Programma

De e-learning behandelt thema’s zoals de samenstelling van het bloed, de verschillende bloedgroepen en de procedure 'aanvraag en voorbereiden bloedtransfusie'. Ook komen de verpleegkundige rollen/taken in de transfusieketen aan bod en leert u wat de symptomen van transfusiereacties zijn en wat dan te doen.

Voor wie?

Verpleegkundigen (in opleiding) en toedieners van bloedproducten.

Werkwijze

Deze training volgt u online en kan daardoor op elk gewenst tijdstip worden gevolgd. Een afsluitende kennistoets maakt deel uit van de training.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De e-learning duurt twee uur.

Groepsgrootte

Niet van toepassing.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze e-learning in 2019 kosteloos volgen.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie