Contact

Brandveiligheid - medische staf

  1. Brandveiligheid - medische staf

In geval van brand is het essentieel om te weten wat u moet doen. U kunt hiermee het verschil maken. Door adequaat te reageren, kunt u ervoor zorgen dat professionele hulpverleners gealarmeerd worden en snel ter plaatse zijn. In deze online training leert u welke stappen u moet nemen als u een brand ontdekt en wat specifiek uw rol als arts is. Er is specifieke aandacht voor de afdelingsnoodplannen en we staan stil bij uw eigen rol als er zich calamiteiten voordoen in Isala. Veiligheid is naast kwaliteit, gastvrijheid en doelmatigheid een speerpunt van Isala. Iedereen heeft een taak en verantwoordelijkheid bij brand. Om die reden moet iedere medewerker elk jaar aan een theoretische training deelnemen en organiseert iedere afdeling jaarlijks een ontruimingsoefening.

Voor wie?

Deze online training is jaarlijks verplicht voor leden van de medische staf zodat uw kennis actueel blijft.

Werkwijze

De online training is locatie specifiek en door een inhoudsdeskundige ingesproken. Er is specifieke aandacht voor uw rol als arts en voor hoe het ziekenhuis de organisatorische brandveiligheid heeft georganiseerd. Er is een module voor Isala Diaconessenhuis met de locaties Meppel en Steenwijk en er is een module voor Isala Zwolle met de locaties Heerde en Kampen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Groepsgrootte

Niet van toepassing.

Duur

Afhankelijk van of u op één of meerdere locaties werkt, duurt de cursus tien of twintig minuten.

Kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie