Contact

Brandveiligheid - theorie brandinstructie

  1. Brandveiligheid - theorie brandinstructie

In geval van brand is het essentieel om te weten wat u moet doen. U kunt hiermee het verschil maken. Door adequaat te reageren, kunt u ervoor zorgen dat professionele hulpverleners gealarmeerd worden en snel ter plaatse zijn. In deze training leert u welke stappen u moet nemen als u een brand ontdekt en wat uw rol als medewerker van de afdeling is. Er is specifieke aandacht voor de afdelingsnoodplannen en we staan stil bij uw eigen rol als er zich calamiteiten voordoen in Isala. Veiligheid is naast kwaliteit, gastvrijheid en doelmatigheid een speerpunt van Isala. Iedereen heeft een taak en verantwoordelijkheid bij brand. Om die reden moet iedere medewerker elk jaar aan een theoretische training deelnemen en organiseert iedere afdeling jaarlijks een ontruimingsoefening.

Voor wie?

De training is jaarlijks verplicht voor alle Isala medewerkers zodat uw kennis actueel blijft.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van het afdelingsnoodplan op uw afdeling. De trainers hebben specifiek aandacht voor hoe het ziekenhuis de organisatorische brandveiligheid heeft georganiseerd op de diverse locaties van Isala.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. 

Groepsgrootte

Minimaal tien, maximaal 25 deelnemers.

Duur

De training duurt één uur.

Kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar:

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie