Contact

Coaching

  1. Coaching

Coaching is een individuele vorm van begeleiding die u hulp biedt bij uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij coaching staat bewustwording van uw gedrag in verschillende situaties centraal. Door middel van reflectie op uw gedrag krijgt u inzicht in uw belemmeringen in de huidige situatie en gaat u met nieuw gedrag experimenteren in toekomstige situaties. U bepaalt zelf uw doelstellingen en bent ook zelf verantwoordelijke voor uw leerproces.

Programma

Een coachingstraject bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek is een intakegesprek. In elk volgend gesprek brengt u een praktijksituatie in, die in verband staat met uw leerdoel(en). Door middel van coaching vergroot u uw mogelijkheden om concrete resultaten in het werk te beïnvloeden, krijgt u meer zelfvertrouwen en versterkt u uw communicatieve vaardigheden.

Voor wie?

Voor alle medewerkers die zich bewust willen worden van hun functioneren en inzicht willen krijgen in hun denkwijze, handelen, oorzaak en gevolg van de ondernomen acties.

Werkwijze

Tijdens de intake zullen eerst uw leervragen en doelstellingen helder geformuleerd worden. Indien gewenst zal dit intakegesprek samen met uw leidinggevende plaatsvinden. Tijdens het coachingstraject brengt u situaties in vanuit de praktijk die in verband staan met uw leervragen. Na afloop van ieder gesprek schrijft u een reflectieverslag. Het coachingstraject wordt afgesloten met een evaluatie. De coaching wordt gegeven door een LVSC geregistreerde coach/supervisor.

Duur

In overleg met u te bepalen.

Groepsgrootte

Coaching is een individueel traject.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 135 per persoon, per gesprek van 75 minuten. De kosten voor externe deelnemers zijn op aanvraag.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie