Contact

Cytostatica – herhaling

  1. Cytostatica – herhaling

Tijdens de training Cytostatica - basis heeft u kennis gemaakt met de basale wetenswaardigheden rondom cytostatica. Deze verdiepingstraining biedt u meer inzicht in het doel van de veilige werkmethodes waarbij het oefenen van methodisch werken centraal staat.

Programma

De training start met een theoretische uitleg over veilige werkmethodes. Vervolgens worden de aspecten communicatie, samenwerken, begeleiding en voorlichting rondom deze risicovolle handeling toegelicht. Na een korte demonstratie van diverse materialen kunt u tijdens het praktische deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties.

Voor wie?

Verpleegkundigen werkzaam op afdeling Urologie en/of Gynaecologie die de training Cytostatica - basis hebben gevolgd en die werken met pure cytostatica.

Werkwijze

De training is interactief van opzet. Als voorbereiding dient een online vooropdracht te worden gemaakt aan de hand van online audiovisueel trainingsmateriaal. Naast de leermaterialen staan in de online module ook de geldende Isala protocollen en werkwijzen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie

Gerelateerde trainingen