Contact

Cytostatica – herhaling

  1. Cytostatica – herhaling

Tijdens de training Cytostatica - basis heeft u kennis gemaakt met de basale wetenswaardigheden rondom cytostatica. Het toedienen van medicatie ten behoeve van chemotherapie wordt als een risicovolle handeling beschouwd. De verdiepingstraining biedt u de gelegenheid om een stap verder te gaan. U leert veilige werkmethodes te beheersen en u krijgt meer inzicht in het belang van deze werkmethodes.

Programma

Ter voorbereiding op de training kan op een eigen gekozen moment en tijdstip online de theorie worden doorgenomen. Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de online module de geldende Isala protocollen en diverse artikelen. Tijdens deze training staat het praktisch omgaan met calamiteiten centraal en wordt gewerkt met acteurs. U wordt via een profcheck beoordeeld op veilig werken, methodisch/protocollair handelen, communicatie & samenwerking en begeleiding & voorlichting.

Voor wie?

Verpleegkundigen niveau 4 en 5 die de training Cytostatica - basis hebben gevolgd en die werken met pure cytostatica.

Werkwijze

De training is interactief van opzet. Als voorbereiding dient een online vooropdracht te worden gemaakt aan de hand van online audiovisueel trainingsmateriaal. Naast de leermaterialen staan in de online module ook de geldende Isala protocollen en werkwijzen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De online voorbereiding duurt een uur, de training anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact
Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie

Gerelateerde trainingen