Contact

Diabetes - leergang

  1. Diabetes - leergang

Diabetes is een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Wilt u zich als zorgprofessional verder verdiepen? Dat kan met behulp van deze kennisgerichte leergang waarin veel voorkomende facetten rondom diabetes aan de orde komen. 

Programma

U bereidt zich voor via het Isala leerportaal. Onderstaand een greep uit de onderwerpen die tijdens de leergang op een interactieve manier voorbij komen.

Dag 1: Anatomie en (patho)fysiologie, diabetes type 1 en 2, leven met een chronische aandoening, injecteren en insulinepompen.
Dag 2: Patiënten voorlichting, voetzorg, diëtetiek, diabetes als nevendiagnose.

Voor wie?

Verpleegkundigen niveau 4 of 5.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. De leergang is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De leergang duurt twee dagen. 

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 175 per persoon. 

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact
Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie