Contact

ECG maken

  1. ECG maken

Een Electro Cardio Gram (ECG) is een registratie van de elektrische activiteit van de hartspier. Voor het maken van een ECG is het van belang dat u globale kennis hebt van de anatomie en fysiologie van de hartspier, de basisbeginselen van het tot stand komen van een ECG beheerst en dat u weet waar de elektroden geplakt  en de kabels aangesloten moeten worden. Deze theorie zal tijdens de training op interactieve manier worden behandeld.

Programma

De training start met uitleg over de anatomie en fysiologie van het hart en de basisbeginselen van het tot stand komen van een ECG. Vervolgens krijgt u een globale uitleg over het ECG apparaat en krijgt u tips & trucs voor het maken van een 12-afleidingen ECG.

Voor wie?

Medewerkers die ECG's (gaan) maken.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 45 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 60 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier. Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie