Contact

Ergocoach - bijscholing

  1. Ergocoach - bijscholing

Als ergocoach speelt u een belangrijke rol bij het verminderen en voorkomen van fysieke belasting op de werkvloer. U motiveert collega’s om veilig en gezond te werken.

De inhoud van deze bijscholing heeft tot doel de ergocoaches te ondersteunen in kennis en vaardigheden voor de dagelijkse praktijk als ergocoach. Daarnaast wordt ingegaan op nieuwe ontwikkelingen en zijn de bijeenkomsten bedoeld om het netwerk van ergocoaches te versterken en van elkaar te leren.

Programma

De bijscholing bestaat uit één dagdeel en wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Iedere bijscholing heeft een eigen invulling. Dit is afhankelijk van de vragen, ontwikkelingen, behoefte en input vanuit de ergocoaches.

Voor wie?

Deze bijscholing is bedoeld voor alle Isala ergocoaches en wordt georganiseerd door de bedrijfsfysiotherapeuten.

Werkwijze

De inhoud wordt bepaald door vragen vanuit de ergocoaches, nieuwe ontwikkelingen en/of input vanuit de ergocoaches. De training is niet verplicht maar wel aanbevolen voor alle Isala ergocoaches.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Duur

De training duurt een dagdeel van 3,5 uur.

Groepsgrootte

Minimaal tien, maximaal 25 deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 25,- per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie