Contact

Ethiek vervolg - zorgethiek

  1. Ethiek vervolg - zorgethiek

'Als de patiënt uw zorg niet op prijs stelt’

Tijdens deze training onderzoeken we vraag en aanbod in de professionele zorgrelatie vanuit verschillende perspectieven. U maakt kennis met de zorgcirkel van Tronto en past deze daarna toe op een praktijksituatie. Zo leert u om de zorgrelatie vanuit zorgethisch perspectief te onderzoeken.

Programma

Tijdens de training worden verschillende werkvormen gebruikt. We sluiten de training af met het bespreken van uw praktijksituaties.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding). Deze training is een vervolg op de training Moreel Beraad ethiek basis; bekendheid met ethische termen is vereist.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een geestelijk verzorger. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u voorafgaand aan de training een praktijksituatie inbrengt waar de zorgrelatie gespannen was.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met één punt geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Locatie

De training vindt plaats in de leslokalen van de Isala Academie.

Groepsgrootte

Minimaal zeven, maximaal twaalf deelnemers.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Kosten?

Medewerkers van Isala betalen € 35 per persoon. Voor externe deelnemers verzorgen wij deze training op aanvraag/offerte.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie

Gerelateerde trainingen