Contact

Feedback

  1. Feedback

In het dagelijks werk praten collega’s met elkaar. Toch blijkt het vaak lastig elkaar aan te spreken. Zeker als dingen niet (helemaal) goed gaan, maar ook als het juist goed gaat. Ook is het niet altijd eenvoudig om kritiek of complimentjes te ontvangen. Feedback geven en ontvangen is lastig, maar wel te leren. In deze training leert u de vaardigheden die nodig zijn om effectief feedback te kunnen geven en ontvangen.

Programma

Feedback heeft tot doel de professionele samenwerking te verbeteren. In deze training leert u wat feedback is. Vervolgens leert u door verschillende oefeningen zowel het geven als ontvangen van feedback in de praktijk toe te passen.

Voor wie?

Voor teams die handvatten willen hebben om op een goede manier feedback te kunnen geven en ontvangen.

Werkwijze

Deze training wordt verzorgd door een trainer. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Voorafgaand aan deze training gaan we eerst met u in gesprek. Daarin bekijken we op welke punten de training op maat gemaakt kan worden voor uw team.

Duur

De duur van de training is afhankelijk van de vraag van het team.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de training.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie

Gerelateerde trainingen