Contact

Fit@work - verzuim om psychische reden

  1. Fit@work - verzuim om psychische reden

Tijdens deze training worden leidinggevenden uitgerust met de benodigde kennis en vaardigheden om psychische klachten tijdig te signaleren, bespreekbaar te maken en verzuim te voorkomen cq te beperken. Naast het bevorderen van kennis wordt ook gewerkt aan het vergroten van vaardigheden om adequaat om te gaan met verzuim om psychische redenen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leidinggevenden. Voor nieuwe leidinggevenden geldt de volgende extra voorwaarde: deelname aan deze verdiepingsmodule is alleen mogelijk als de basistraining Fit@work is gevolgd én u al enkele maanden ervaring hebt opgedaan met de gedragsmatige aanpak.

Duur

De training duurt één dagdeel.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Werkwijze

Tijdens de training wordt uitgegaan van de casuïstiek van de leidinggevende zelf.
Uw trainer is Ruth Verbaan van Falke & Verbaan in samenwerking met bedrijfsmaatschappelijk werk van Isala.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 195 per persoon.

Locatie

De training vindt plaats in de leslokalen van de Isala Academie.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie