Contact

Ik werk veilig en gezond - E-toets

  1. Ik werk hier veilig en gezond - toets stafdiensten locatie Zwolle, Heerde, Kampen

​Isala vindt het belangrijk dat medewerkers veilig en gezond werken. Om te borgen dat iedereen voldoende op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en afspraken, moeten alle medewerkers jaarlijks de toets ‘Ik werk hier veilig en gezond’ doen. De toets richt zich op de volgende thema’s: beveiliging en veiligheid, gevaarlijke materialen, beheer van noodsituaties, brandveiligheid, arbeidsomstandigheden, preventie en bestrijding van infecties, informatiebeveiliging, voorzieningensystemen en veilig toepassen medische hulpmiddelen.

Programma

De toets bestaat, afhankelijk van uw functie, uit 22 tot 24 vragen verdeeld over de verschillende thema’s en kan op een eigen gekozen moment en tijdstip online worden gemaakt. Op de digitale toetspagina staan verwijzingen naar documenten die ondersteuning bieden bij het maken van de toets. 

Voor wie?

De toets is bedoeld voor alle medewerkers, vrijgevestigden en externe partijen die werkzaamheden uitvoeren binnen Isala.

Werkwijze

De toets is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen en kan op elk moment worden onderbroken. Bij hervatting kunt u doorgaan bij de laatst gemaakte vraag. Houdt u er rekening mee dat doorlinken naar documenten alleen vanaf een Isala Windows account mogelijk is.

Accreditatie

Als u de toets heeft afgerond, kunt u een bewijs van deelname downloaden.

Kosten

Aan de toets zijn geen kosten verbonden.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Aanmelden

Maak gebruik van het online inschrijfformulier om u aan te melden voor de toets.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie