Contact

Infectiepreventie - basis (e-learning)

  1. Infectiepreventie - basis (e-learning)

Als infectieziekten zich verspreiden binnen een zorginstelling kan dat ernstig zijn, omdat de patiënten vaak een verminderde afweer hebben. In een zorginstelling zelf kunnen ook infecties ontstaan. Zoals een wondinfectie na operatie, of een urineweginfectie bij  een patiënt met een urinewegkatheter. Dit noemen we ‘zorginfecties’. Het is niet mogelijk om het aantal zorginfecties tot nul terug te brengen. Wel kunnen en moeten we met elkaar maatregelen nemen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne, om de kans op het ontstaan van een zorginfectie kleiner te maken. Isala wil er alles aan doen om de verspreiding van infectieziekten én het ontstaan van zorginfecties zo goed als mogelijk tegen te gaan. Met deze online training willen we hier een bijdrage aan leveren.

Programma

U kunt op een eigen gekozen moment en tijdstip deelnemen aan deze online training. De training bevat informatie over persoonlijke hygiëne, te nemen voorzorgsmaatregelen, reinigen & desinfecteren en isolatiemaatregelen. U sluit de training af met een kennistoets.

Voor wie?

Deze online training is bedoeld voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals die werkzaam zijn in Isala.

Werkwijze

De online training is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen en kan op elk moment worden onderbroken. Bij hervatting kunt u doorgaan waar u was gebleven. Houdt u er rekening mee dat doorlinken naar documenten alleen vanaf een Isala Windows account mogelijk is.

Accreditatie

Als u de toets heeft afgerond, kunt u een bewijs van deelname downloaden.

Duur

Studietijd (inclusief toets) één uur.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze online training kosteloos volgen.

Aanmelden

Maak gebruik van het online inschrijfformulier om u aan te melden voor de online training.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie