Contact

Infectiepreventie voor aandachtsvelders

  1. Infectiepreventie voor aandachtsvelders

Bent u aandachtsvelder infectiepreventie? Dan bent u van grote meerwaarde voor de praktische uitvoering en invulling van het infectiepreventiebeleid op uw afdeling. Als aandachtsvelder helpt u bij de implementatie van het infectiepreventiebeleid en signaleert u de knelpunten op tijd.

Programma

Tijdens deze scholingsmiddag krijgt u extra kennis over infectiepreventie, waarna u op de werkvloer een nog betere vraagbaak en stimulans bent. Daarnaast kunt u met aandachtsvelders van verschillende afdelingen ervaringen uitwisselen en gezamenlijke knelpunten bespreken.

Werkwijze

Tijdens deze training verwachten we van u een actieve inbreng. We vragen u zich voor te bereiden, zodat u met de praktijkvoorbeelden kunt werken en u uw nieuwe kennis leert toepassen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor aandachtsvelders die werkzaam zijn in Isala.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

Duur

De training duurt drie uur.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze training kosteloos volgen.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie