Contact

Infusie en transfusie

  1. Infusie en transfusie

Tijdens deze training komen alle ins en outs rondom het toedienen van infusievloeistoffen en of bloedproducten aan patiënten aan de orde. Naast de praktische handelingen wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie. U krijgt de gelegenheid om de handelingen, waarvan er een aantal in de categorie voorbehouden en risicovol vallen, te oefenen in een veilige omgeving, waarbij u gebruik maakt van simulatiemateriaal.

Programma

De training start met uitleg over de voorbehouden handeling. Vervolgens leert u wat de indicaties, contra-indicaties en complicaties van de diverse handelingen zijn. Na een demonstratie van diverse materialen kunt u tijdens het praktische deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties.

Voor wie?

Verpleegkundigen (in opleiding) en artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefeningen kunnen uw kennis en vaardigheden intercollegiaal worden getoetst aan de aan de hand van toetslijsten.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf personen.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 45 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 60 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier. Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie