Contact

Inleefsessie Zorgethisch lab

  1. Inleefsessie Zorgethisch lab

​In het Zorgtrainingscentrum, gelegen tegenover Isala aan de Dokter van Heesweg, kunt u in een inleefsessie een waardevolle leerervaring opdoen als zorgprofessional. U bent nu niet de zorgverlener, maar de zorgontvanger! U ervaart tijdens deze training hoe het is om zelf zorg te ontvangen en hoe het voelt om zorgafhankelijk te zijn.

Zorg is bij uitstek een morele praktijk. Zorg gaat niet enkel en alleen om praktische vaardigheden, maar ook om beleving, bejegening, interactie en betrokkenheid. De manier waarop zorg gegeven wordt doet ertoe. Doel is om persoonlijke ervaringen te verbinden met morele waarden en ze om te zetten in aandachtspunten die de dagelijkse zorgpraktijk kunnen verbeteren. Deze aandachtspunten neemt u mee naar het werk en samen met uw collega’s vertaalt u deze naar verbeteringen in de dagelijkse zorgpraktijk.

Programma

07.45 – 08.00 uur inloop
08.00 – 08.30 uur introductie
08.30 – 16.00 uur inleefsessie
16.00 – 16.15 uur pauze
16.15 – 18.00 uur feedback en reflectieronde
18.00 – 18.30 uur evaluatie en afsluiting

Na 6 weken
15.00 – 17.00 uur terugkomsessie

Voor wie?

Iedereen die op professionele of vrijwillige basis zorg verleent. Deze training is individueel, maar is ook zeer geschikt om in teamverband te volgen.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail de inloggegevens voor het leerportaal van de Isala Academie en een uitnodiging voor het klassikale onderwijs. De digitale pagina is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen. 

Accreditatie

Na het bijwonen van de inleefsessie en de terugkomsessie ontvangt u een bewijs van deelname via het Zorgtrainingscentrum. De training is met elf punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Locatie

De training vindt plaats nabij de Isala:
Zorgtrainingscentrum
Dr. Van Heesweg 1a
8025 AB Zwolle

Duur

De inleefsessie en de terugkomsessie duren samen twaalf uur. U bereidt zich voor via het leerportaal van de Isala Academie.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal tien deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 195 per persoon. Uw afdeling ontvangt achteraf via het Zorgtrainingscentrum een factuur.

Traingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor inhoudelijke vragen over de training kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Zorgtrainingscentrum. Op werkdagen te bereiken op telefoonnummer (088) 850 81 12.

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie