Contact

Intervisie

  1. Intervisie

U functioneert eigenlijk best prima in uw dagelijkse werk. U hebt gesprekken met collega’s, praat over uw werkzaamheden en merkt dan dat u soms tegen dezelfde problemen aanloopt. U kunt van elkaar leren en zo uw eigen deskundigheid bevorderen. Een intervisiegroep werkt op dezelfde manier. Op basis van gelijkwaardigheid leert u van elkaars werkproblemen. U leert probleemoplossend te werken, u leert feedback geven en ontvangen, en u ontwikkelt een reflectieve houding.

Programma

U werkt in een groep van vier tot zes personen, die werkzaam zijn in dezelfde professie. Met deze groep komt u vijf keer onder begeleiding van een intervisor bij elkaar. Aan de hand van verschillende methodes bespreekt u praktijksituaties.

Voor wie?

Professionals die van en met elkaar willen leren.

Accreditatie

Na afloop van de intervisie ontvangt u een bewijs van deelname. Deze activiteit kunt u als ODA (Overige Deskundigheidsbevorderende Activiteit) zelf opvoeren in het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De intervisiegroep komt vijf keer bij elkaar in twee uur durende bijeenkomsten. Veelal worden deze bijeenkomsten georganiseerd met tussenposen van een aantal weken.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal zes deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen voor begeleide intervisie € 75 per persoon per intervisiebijeenkomst.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie