Contact

Klinisch redeneren

  1. Klinisch redeneren

Klinisch redeneren is de kern van het verpleegkundig vak. Het helpt je situaties te overzien, te analyseren, te onderzoeken, aan te pakken en te bewaken. Zo kan de zorg en de veiligheid van patiënten worden verbeterd door eerder de juiste acties te starten en zo problemen te voorzien en te voorkomen. Wil jij je hier verder in ontwikkelen door te oefenen aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek, dan is deze training echt iets voor jou.

Programma

Het programma is gebaseerd op de methodiek van Marc Bakker en is interactief van opzet. Er wordt gebruik gemaakt van door jou aangeleverde casuïstiek. In overleg kan er verdiepende theorie ingepast worden of begeleiding bij het proces.

Voor wie?

Verpleegkundigen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De bijeenkomst duurt één uur.

Groepsgrootte

Minimaal zes, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

De kosten bedragen € 75 per groep. In 2020 vallen de kosten binnen de KiPZ regeling vanuit het project Verpleegkundigen Nieuwe Stijl. De kosten worden niet doorberekend aan de afdeling.

Aanmelden

De Isala Academie verzorgt deze training op aanvraag. De datum wordt in overleg vastgesteld. Stuur bij interesse een mailbericht aan aanmelding@isala.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie