Contact

Lean 1 - Whitebelt

  1. Lean 1 - Whitebelt

Isala wil haar patiënten de beste zorg geven. Om dit te bereiken voeren we diverse verbetertrajecten uit zowel binnen de klinische, poliklinische als ondersteunende afdelingen. Hiervoor hebben we dus 7000 verbeteraars nodig! Om dit te bereiken organiseren we trainingen in verschillende gradaties:

  • Whitebelt: voor alle medewerkers die kennis willen maken met de basisprincipes van de Lean filosofie en wat dit betekent voor hun eigen, dagelijkse werk.
  • Yellowbelt: is primair bedoeld voor de verbeterteams. Naast uitleg over de Lean filosofie, worden ook diverse instrumenten aangereikt waarmee verbeteringen op de afdeling kunnen worden gerealiseerd.
  • Greenbelt regulier: is bedoeld voor medewerkers die grotere verbetertrajecten zelfstandig gaan begeleiden.
  • Greenbelt Lean Leiderschap: voor alle leidinggevenden (maakt deel uit van het MD programma) en voor specialisten.

Na de training weet u wat Lean is en heeft u concrete verbeterideeën voor uw eigen afdeling. U heeft inzicht in uw eigen bijdrage aan het verbeteren van de patiëntwaarde in Isala. En u leert verspillingen herkennen en hoe u deze uit uw eigen proces kunt elimineren.

Deze incompany training wordt gegeven door het CVI (Centrum voor Verbeteren en Innoveren). 

 

Programma

  • Aan de slag met de Lean principes en technieken binnen een gesimuleerd proces.
  • Oefenen met verschillende Lean technieken die u helpen om verbeteringen door te kunnen voeren binnen uw eigen werk.

Voor wie?

Voor alle medewerkers van Isala die kennis willen maken met Lean.

Accreditatie

De deelnemer ontvangt een Whitebelt certificaat.

Duur

De training duurt van 8.30 – 17.00 uur. U bent de hele dag aanwezig.

Groepsgrootte

Maximaal zestien deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen de training kosteloos volgen. De training is inclusief lunch. Wanneer de training binnen een maand voor aanvang geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Hiervoor gelden de annuleringsvoorwaarden, zoals vermeld op de site. De training Whitebelt kost € 250.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor inhoudelijke vragen over de training kunt u contact opnemen met CVI (Centrum voor verbeteren en innoveren) via telefoonnummer (038) 424 20 52.

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie