Contact

Logopedie bij kinderen met schisis

  1. Logopedie bij kinderen met schisis

​Deze training is ontwikkeld voor logopedisten die kinderen met een schisis behandelen. Het komt in de praktijk vaak voor dat een logopedist een tijd lang geen kinderen met schisis behandelt en dan ineens weer één of meer. Doordat deze behandelingen minder frequent voorkomen, is het soms lastig om uw kennis en vaardigheden op dit terrein bij te houden. Er is in de training aandacht voor de opbouw van de logopedische behandeling en wat de behandeling van een kind met schisis onderscheidt van de behandeling bij kinderen met andere spraakproblemen. Kortom een zéér leerzame en inspirerende dag!

Programma

De training is zeer praktisch van aard en richt zich op het kunnen onderscheiden van verschillende klankplaatsingsfouten en de verschillende vormen van hypernasaliteit, zodat u deze zelf ook kunt onderscheiden en beter begrijpt waar u de behandeling op moet richten. Daarna komt er veel praktische informatie over de logopedische behandeling, zowel in het algemeen als specifiek bij verschillende klankfouten. De theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen en beeldmateriaal, zodat u heel concreet met verschillend behandelmateriaal aan de slag kunt.

Voor wie

Logopedisten.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail de inloggegevens voor het leerportaal van de Isala Academie en een uitnodiging voor de training. De digitale pagina is 24 uur per dag vanaf elke PC te benaderen.

Accreditatie

Na afloop van de training kunt u een bewijs van deelname downloaden via de digitale trainingspagina van de Isala Academie. De training is geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister NVLF - Logopedisten.

Duur

De training duurt een dag.

Groepsgrootte

Minimaal vijftien, maximaal twintig deelnemers.

Kosten

De kosten bedragen € 150,- per persoon. U ontvangt na de training een factuur.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie