Contact

Medische Hulpmiddelen - pompen en perfusoren

  1. Medische Hulpmiddelen - pompen perfusoren

Het gebruik van medische technologie in het ziekenhuis is niet zonder risico’s. Door toepassingsfouten, technisch falen, ontwerpfouten en omgevingsaspecten ontstaan incidenten. Soms met fatale afloop. Dit vraagt om procedures voor onder andere kwaliteitsborging van medische technologie in het ziekenhuis. Binnen Isala werken we met verschillende medische hulpmiddelen zoals infuuspompen en perfusoren. Het is van belang dat u weet hoe u met deze medische hulpmiddelen moet omgaan. We bieden verschillende trainingen voor de volgende medische hulpmiddelen:

  • perfusor Braun;
  • infuuspomp ARGUS A717V;
  • voedingspomp Flocare Infinity.

Programma

Tijdens de training staat het praktisch gebruik van de apparatuur staat centraal. Veelal krijgt u tijdens de bijeenkomst ook een demonstratie van de functionaliteiten en mogelijkheden van het medisch hulpmiddel. Als ondersteuning van de training zijn werkinstructies en instructiefilmpjes beschikbaar via het Leerportaal. De werkvorm en de inhoud verschilt per training. 

Voor wie?

Deze trainingen zijn bedoeld voor medewerkers van Isala.

Werkwijze

De trainingen worden verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer of een productspecialist van de leverancier. De Flocare Infinity voedingspomp is een e-learning; deze is direct online beschikbaar nadat u zich heeft aangemeld.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De trainingen Perfusor Braun en Infuuspomp ARGUS A717V duren één uur. De training Voedingspomp Flocare Infinity is een e-learning. De duur is afhankelijk van uw ervaring en expertise.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze trainingen in 2019 kosteloos volgen.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier:

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie