Contact

Mishandeling van patiënten in afhankelijkheidsrelaties - werken met de meldcode

  1. Mishandeling van patiënten in afhankelijkheidsrelaties - werken met de meldcode

Huiselijk geweld en kindermishandeling ontstaan niet van de een op de andere dag: het begint vaak met een incident en ontwikkelt zich veelal tot langdurig en soms ernstig geweld. Geweld dat ernstige schade kan veroorzaken, op korte en lange termijn. In uw werk heeft u kansen om signalen op te vangen van kinderen, volwassenen of ouderen die betrokken zijn bij huiselijk geweld. Deze online training is bedoeld om signalen te herkennen en om te leren werken met de meldcode.

Voor wie?

De training is bedoeld voor alle medewerkers van Isala die directe zorg leveren aan patiënten. Er zijn specifieke trainingen voor artsen, verpleegkundigen, fysio- en andere oefentherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en andere ondersteunende disciplines werkzaam op de spoedeisende hulp, kinderafdeling, poliklinieken en verpleegafdelingen.

Werkwijze

Na inschrijven heeft u toegang tot de e-learning module die te vinden is in het leerportaal van de Isala Academie. Kies bij de aanmelding voor de doelgroep die het best past bij uw functie.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. De modules zijn geaccrediteerd bij diverse registers (o.a. Kwaliteitsregister V&V).

Locatie

Op de eigen werkplek (PC met geluidskaart) en/of waar een computer ter beschikking is.

Kosten

Isala medewerkers en specialisten betalen in 2019 geen kosten. Een gebruikerslicentie is een jaar geldig.

Groepsgrootte

Niet van toepassing.

Duur

De online modules variëren van één tot drie uur. Dit verschilt per doelgroep.

Trainingsdata en aanmelden

Aanmelden voor deze modules kan op basis van doelgroep. Kies voor de doelgroep die het meest passend is voor uw functie.

contact
Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie