Contact

Non-invasief beademen

  1. Non-invasief beademen

Hoewel non-invasieve beademing al meer dan 50 jaar bestaat, is er vaak nog terughoudendheid in het toepassen ervan. Gebrek aan ervaring en het feit dat het opstarten als arbeidsintensief wordt ervaren spelen hierbij een rol.

Als je als verpleegkundige werkt op een afdeling waar non-invasieve beademing wordt gebruikt, is het belangrijk dat je weet bij welke patiënten je dit kunt inzetten, wat de contra-indicaties, aandachtspunten en complicaties van de behandeling zijn. Tijdens de zorg moet je bewust bezig zijn met het voorkomen, herkennen en (laten) behandelen van complicaties.

Programma

Na het doorlopen van deze e-learning heb je voldoende kennis over hoe je veilige zorg verleent aan een patiënt die non-invasieve beademing nodig heeft en hoe je problemen rondom non-invasieve beademing moet oplossen.

Voor wie?

Deze online training is bedoel voor verpleegkundigen werkzaam op de Intensive Care, Medium Care, Coronary Care en de Longafdeling.

Werkwijze

De online training is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen en kan op elk moment worden onderbroken. Bij hervatting kunt u doorgaan waar u was gebleven.

Accreditatie

Als u de toets heeft afgerond, worden de punten bijschreven in het Kwaliteitsregister van de V&VN.

Duur

Studietijd is ongeveer 1,5 uur.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze online training kosteloos volgen.

Aanmelden

Maak gebruik van het online inschrijfformulier om u aan te melden voor de online training.

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie