Contact

Palliatieve zorg – basis

  1. Palliatieve zorg – basis

Tijdens uw werkzaamheden als zorgprofessional wordt u regelmatig geconfronteerd met patiënten die een levensbedreigende aandoening hebben, waarbij verschillende klachten en symptomen van invloed zijn op het welzijn en de ervaren kwaliteit van leven. Palliatieve zorg is een benadering die de kwaliteit van leven verbetert door het voorkomen en verlichten van lijden. In deze digitale training wordt uitgelegd wat palliatieve zorg is en hoe u als professional de opgedane kennis kunt inzetten om de patiënt en zijn naasten zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden.

Programma

Naast een e-learning module ‘Introductie Palliatieve zorg’ zijn op deze online trainingspagina verwijzingen opgenomen naar relevante protocollen, artikelen en websites. U sluit de training af met een digitale toets.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen, paramedici en artsen die betrokken zijn bij de directe patiëntenzorg binnen Isala.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Na het afronden van de kennistoets blijft de training beschikbaar als naslag en informatiebron. De training is 24 uur per dag vanaf elke PC en laptop (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

De training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

Afhankelijk van kennis en ervaring moet rekening worden gehouden met een studietijd (inclusief toets) van anderhalf uur. 

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen de training kosteloos volgen.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie