Contact

Patiënt en voeding - basis

  1. Patiënt en voeding - basis

Voeding en bewegen zijn bouwstenen van onze zorg. Onze patiënten in Isala merken dat door een uitstekende maaltijdservice en een goed advies, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit (eigen) wetenschappelijk onderzoek. Goede voeding hoort bij een optimale behandeling. Want goede voeding heeft een positieve invloed op de gezondheid en draagt bij aan kwaliteit van het verblijf. Als voedingsassistent en serviceassistent zorgt u ervoor dat elke patiënt de juiste voeding krijgt in de juiste hoeveelheid en op de juiste tijd. Om deze functie goed te kunnen vervullen is het verplicht om een training van twee dagdelen te volgen. U leert een aantal basisvaardigheden en doet basiskennis op specifiek voor de uitoefening van dit vak binnen Isala.

Programma

Het programma bestaat uit twee dagdelen en bevat de volgende onderwerpen:

  • ziekenhuishygiëne en HACCP;
  • voeding en diëtetiek;
  • arbo;
  • voorraadbeheer;
  • gastvrijheid.

Voor alle onderdelen geldt dat u na afloop op de hoogte bent van de basiskennis en -vaardigheden met betrekking tot deze onderwerpen.

Voor wie?

Deze training is verplicht voor alle nieuwe medewerkers die binnen Isala als serviceassistent (Isala Zwolle) of voedingsassistent (Isala Meppel) aan het werk zijn.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door inhoudsdeskundige trainers van Isala. Er wordt een interactieve houding van u verwacht. Vragen en opmerkingen uit de praktijk zijn van harte welkom.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training bestaat uit twee dagdelen van elk vier uur.

Groepsgrootte

Minimaal zes, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 125 per persoon. Deze training is niet voor externe deelnemers.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie