Contact

PowerPoint

  1. PowerPoint

Microsoft PowerPoint is een programma waarmee u PowerPointpresentaties kunt maken. Dit programma is het meest gebruikte programma ter ondersteuning van een presentatie. Een PowerPointpresentatie kunt u zien als een diashow op de computer. Aan deze diashow kunt u allerlei speciale effecten toevoegen, zoals bewegende plaatjes en/of teksten, geluidseffecten, etc.

Programma

Tijdens deze training komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

  • werkbalken en het PowerPointvenster;
  • opmaak, indeling en volgorde van een dia;
  • illustraties en speciale effecten;
  • diamodel, hand-outmodel, het notitiemodel.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag met PowerPoint wil leren werken. Vaak heeft u uzelf al het een en ander aangeleerd. Deze training is geschikt voor gebruikers die op deze manier al met PowerPoint hebben leren werken en voor gebruikers die nog nooit met PowerPoint gewerkt hebben. U leert hoe u op de meest efficiënte wijze alle basisvaardigheden in PowerPoint toe kunt passen.

Werkwijze

U wordt begeleid bij het maken van een presentatie waarbij alle hiervoor genoemde onderdelen aan bod komen. De training bestaat uit een theoretisch deel, gevolgd door een aantal praktische opdrachten. Na afloop van de training beschikt u voldoende handvatten om zelf eenvoudig en snel een PowerPointpresentatie te maken.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

Duur

De training duurt een dagdeel.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 125 per persoon. U ontvangt tevens een reader. Deze reader bevat alle die de onderdelen die gedurende de training aan bod gekomen zijn.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie