Contact

Presenteren

  1. Presenteren

Als professional wilt u graag uw kennis en ervaring delen. De ene keer is dat tijdens een persoonlijk gesprek. De andere keer houdt u een presentatie voor een groep collega’s, patiënten of andere belangstellenden. Maar u schiet in de stress zodra u voor een groep staat die u verwachtingsvol aankijkt. Hoe krijgt u die belangrijke boodschap zonder te haperen gepresenteerd? U bent niet de enige, want het geven van een presentatie staat hoog in de top 10 van enge dingen. Maar, spreken in het openbaar kunt u leren. Met de juiste training en begeleiding gaat het u lukken en krijgt u er zelfs plezier in!

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ontspannen voor een groep staan.
  • Het maken van een eigen authentiek verhaal en dat boeiend en met zelfvertrouwen presenteren.
  • Optimaal gebruikmaken van uw stem en houding.
  • Omgaan met spanning.

Voor wie?

  • De training is bedoeld voor professionals die regelmatig een presentatie geven.
  • De training is voor iedereen die beter wil leren presenteren, of dat nu voor een groep collega’s is, of tijdens een voorlichtingsbijeenkomst voor patiënten.
  • De training is bedoeld voor onervaren sprekers, maar ook voor ervaren sprekers die hun vaardigheden willen opfrissen.

Werkwijze

Dit is een interactieve training waar theorie en oefenen worden afgewisseld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij actief aan de verschillende oefeningen deelnemen. De training wordt gegeven door een trainer met veel presentatie-ervaring.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van de Isala Academie.

Duur

De training duurt vier uur.

Groepsgrootte

Minimaal zes, maximaal acht deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 175 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie