Contact

Sedatie en anxiolyse buiten de OK

  1. Sedatie en anxiolyse buiten de OK

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd geeft het Toetsingskader Sedatie en/of Analgesie (PSA) bij volwassenen op locaties buiten de OK uit en heeft daarnaast de CBO richtlijn PSA ontwikkeld. Dit betekent dat iedereen die PSA toepast eerst een opleiding moet afronden. Hiervoor is de e-learning ‘Lichte sedatie en anxiolyse’ ontwikkeld. Met deze e-learning bestudeert u de theoretische achtergronden over dit onderwerp.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kunt u online deelnemen. Naast audiovisueel leermateriaal vindt u in de module de geldende Isala protocollen.

Voor wie?

Medisch specialisten en artsen die opdracht geven tot sedatie en zorgprofessionals die assisteren en/of bewaken na sedatie.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail uw inloggegevens voor het Leerportaal van de Isala Academie. De module is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

Deze training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt, afhankelijk van uw ervaring en expertise, twee uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 65 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie