Contact

Skillslab

  1. Skillslab

Aantoonbaar bekwaam. Dat is belangrijk in de zorg. De Isala Academie kan u daarbij helpen door het aanbieden van scholingen, toetsing en ondersteuning van leren op de werkplek. Soms is het nodig om te oefenen in een veilige omgeving met fantomen in plaats van echte patiënten. De Isala Academie heeft een goed uitgeruste trainings- en instructieruimte: het Skillslab.

Het Skillslab is een professionele leer- en trainingsomgeving waar professionals de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden onder de knie te krijgen. Zowel medisch, medisch ondersteunend, verpleegkundig als verzorgend personeel kan hier vaardigheidstrainingen volgen.

Ruimtes

We beschikken over multifunctioneel in te richten vaardigheidslokalen geschikt voor groepsgroottes van 6 tot 24 personen. Alle lokalen zijn standaard uitgerust met een theorieopstelling inclusief computer/beamer en bedden met randvoorzieningen zoals zuurstof en vacuüm. Afhankelijk van de training worden de benodigde oefen-/toetsstations ingericht bij de bedden of op in hoogte verstelbare tafels.

Simulatiemateriaal

Skillslabonderwijs onderscheidt zich van ander onderwijs door het gebruik van simulatiemateriaal. Het Skillslab van de Isala Academie beschikt over simulatiemateriaal dat varieert van kleine fantomen waarop je kunt leren prikken tot geavanceerde computergestuurde poppen waarop in multidisciplinair verband getraind kan worden in het opvangen van een patiënt in een levensbedreigende situatie. Naast poppen en fantomen heeft het Skillslab ook medische apparatuur gerelateerd aan de handelingen die getraind worden. Denk aan infuuspompen, spuitenpompen, uitzuigapparatuur, zuurstofklokken, reanimatiekar, etc.

Kosten

We hanteren de volgende prijzen:

  • Isala afdelingen: huur vaardigheidsruimte € 75,- per ruimte/dagdeel en verbruiksartikelen op basis van offerte/nacalculatie. Simulatiematerialen op basis van offerte.
  • Externe aanvragen: niet mogelijk.

Als u niet alleen het Skillslab wilt huren, maar graag wil dat wij een deel van de training verzorgen of wanneer u didactisch of organisatorisch advies wil voor een door uzelf te organiseren scholing, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op per e-mail of kijk bij maatwerk.

Reserveren

Voor het reserveren van een ruimte of voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling planning & support via aanmelding@isala.nl of telefonisch 088 624 81 88. Grote of complexe aanvragen leggen we bij voorkeur vast in een offerte.

Ervaringen