Contact

Telemetriebewaking op afstand

  1. Telemetriebewaking op afstand

Telemetriebewaking op afstand geeft het hartritme van de mobiele patiënt weer. Het hartritme wordt geregistreerd op een bewaakte centrale monitor.

Programma

Tijdens deze training worden de vaste richtlijnen voor het opnemen en bewaken van een patiënt met telemetrie op afstand besproken. Verder leert u wat de meerwaarde en beperking van telemetrie op afstand is. Daarnaast worden de belangrijkste functies van de telemetrieapparatuur uitgelegd; hierbij rekening houdend met de situatie van de patiënt.

Voor wie?

Deze training is voor medewerkers van de Isala. 

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van een artikel waarin uitleg wordt gegeven over Telemetrie op afstand.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met één punt geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur 

Deze training duurt een één uur.

Groepsgrootte

Minimaal zes, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 30 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

De training wordt op aanvraag gegeven. Neem hiervoor contact op met de Isala Academie. 

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie