Contact

Timemanagement

  1. Timemanagement

​Soms krijgt u het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Hoe hard u ook werkt, uw agenda blijft vol. En aan het eind van de dag zijn er altijd nog zaken blijven liggen. Ook het maken van extra uren is geen oplossing voor uw volle agenda. U wilt uw werk goed doen, maar krijgt soms het gevoel onvoldoende grip op de situatie te hebben. Als u dit herkent is het tijd om uw tijd anders te gaan ‘managen’.

Programma

Deze training geeft u inzicht in uw eigen gewoontes en gedrag. U leert keuzes te maken om niet-effectief gedrag om te vormen naar effectief gedrag. En u krijgt tips en handvatten waardoor u meer grip krijgt op uw tijd. Door de combinatie van theorie en praktijk, begeleiding op de werkvloer, komt een gedragsverandering tot stand.

De volgende onderwerpen komen zeker aan de orde:

  • timemanagement;
  • het stellen van doelen en prioriteiten;
  • de Eisenhowermatrix (een methode om effectief om te gaan met uw tijd);
  • het opkomen voor uzelf in het belang van uw agenda;
  • effectief e-mailen;
  • outlookvaardigheden;
  • afrekenen met uitstelgedrag;
  • opzetten en onderhouden archief.

Voor wie?

Voor iedereen die altijd tijd tekort komt.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een trainer gespecialiseerd in timemanagement. Er is aandacht voor theorie en zelf ingebrachte praktijkvoorbeelden. Na de theoriedag wordt u met een tussentijd van twee weken, twee keer op uw werkplek bezocht en begeleid. tijdens deze dagdelen wordt u geacht aan uw eigen plan van aanpak te werken.

Duur

Deze training bestaat uit vier dagdelen verspreid over vier tot vijf weken.

Groepsgrootte

Minimaal twaalf, maximaal zestien deelnemers.

Kosten

Deelnemers van Isala betalen € 525 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie