Contact

Valpreventie

  1. Valpreventie

Valincidenten zijn een veelvoorkomend probleem tijdens een ziekenhuisopname. Het risico is over het algemeen het grootst bij ouderen, maar ook jongere patiënten kunnen vallen. Naast lichamelijke gevolgen geeft vallen ook psychische en sociale gevolgen. Met een goede risicoscreening en adequate valpreventieve maatregelen kan het risico op vallen verkleind worden.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kunt u online deelnemen aan deze training. Na afloop van de training kunt u valrisico’s vroegtijdig herkennen en een juiste risico-inschatting maken. U kunt diverse maatregelen ter preventie van vallen toepassen en monitoren, zodat u op een adequate manier de zorgvraag kunt borgen. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de training.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor algemeen verpleegkundigen en zorgprofessionals die werkzaam zijn in Isala.

Werkwijze

Na inschrijving kunt u de training online volgen in het leerportaal van de Isala Academie.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets kunt u een bewijs van deelname van de Isala Academie downloaden. Deze training is met een punt geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt maximaal een uur (inclusief kennistoets).

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon. Deze training is niet voor externe deelnemers.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie