Contact

VMS pijn - basis

  1. VMS pijn - basis

Tweederde van de patiënten in ziekenhuizen ervaart pijn. Uit onderzoek blijkt dat pijn nog steeds te weinig herkend en behandeld wordt. Tijdens deze basistraining ‘pijn’ wordt naast de basisprincipes uit de VMS praktijkgids dieper ingegaan op de diagnostiek.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kan online worden deelgenomen aan deze training. Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de module de geldende Isala protocollen, diverse artikelen en presentaties. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de module.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor algemeen verpleegkundigen.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Na het afronden van de kennistoets blijft de training nog één jaar beschikbaar als naslag en informatiebron. De module is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets worden binnen zes weken twee punten bijgeschreven in het kwaliteitsregister V&V.

Duur

Studietijd (inclusief toets) anderhalf uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon. Deze training is niet voor externe deelnemers.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie