Contact

VMS verwisseling van en bij patiënten

  1. VMS verwisseling van en bij patiënten

Uit literatuur blijkt dat een aanzienlijk deel van de vermijdbare schade door verwisseling van patiënten in ziekenhuizen optreedt tijdens het operatieve proces. De ongewenste gebeurtenissen beperken zich niet tot de operatiekamer. Grote onvolkomenheden en risicovolle gebeurtenissen vinden ook pre- en postoperatief plaats. In deze online module leert u hoe verwisseling van en bij patiënten voorkomt op basis van de benodigde preventieve en behandelinterventies.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kan online worden deelgenomen aan deze training. Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de module de geldende Isala protocollen, diverse artikelen en presentaties. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de module.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het pre-, per- en/of postoperatieve proces.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Na het afronden van de kennistoets blijft de training nog één jaar beschikbaar als naslag en informatiebron. De training is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets wordt binnen zes weken één punt bijgeschreven in het kwaliteitsregister V&V.

Duur

Studietijd (inclusief toets) één uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon. Deze training is niet voor externe deelnemers.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie