Contact

VMS voorkomen van wondinfecties na een operatie (POWI)

  1. VMS voorkomen van wondinfecties na een operatie (POWI)

​Postoperatieve wondinfecties (POWI’s) zijn één van de meest voorkomende complicaties bij patiënten die een operatie hebben ondergaan in het ziekenhuis. POWI’s zorgen voor onnodig veel pijn, angst en ongemak en kunnen een verminderd operatieresultaat, blijvende invaliditeit of zelfs overlijden als gevolg hebben. Met behulp van een bundel preventieve interventies kan het aantal gevallen van postoperatieve wondinfecties worden teruggedrongen.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kan online worden deelgenomen aan deze training. Na afloop van de module kunt u de twee hoofdtypen postoperatieve wondinfecties benoemen, met de bijbehorende kenmerken. U leert meer over de gevolgen van postoperatieve wondinfecties en u kunt verschillende interventies inzetten om deze te voorkomen. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de module.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor algemeen verpleegkundigen.

Werkwijze

Na inschrijving kunt u de training online volgen in het leerportaal van de Isala Academie.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets kunt u een bewijs van deelname downloaden. Als u ingeschreven staat in het kwaliteitsregister V&V worden binnen zes weken één punt bijgeschreven.

Duur

Studietijd (inclusief toets) één uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon. Deze training is niet voor externe deelnemers.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Aanmelden

Ga voor aanmelden naar het online inschrijfformulier.

contact

Contact met de Isala Academie

Voor vragen over inschrijving en trainingsdata staan de medewerkers van de Isala Academie u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of stuur een mail via aanmelding@isala-academie.nl.

Contact en locatie