Contact

Windows 10 en Office 2016

  1. Windows 10 en Office 2016

In het najaar van 2019 stapt Isala over van Windows 7 naar Windows 10. Alle medewerkers krijgen daarmee een modern en gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Ook het Office-pakket (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) wordt vernieuwd naar de 2016-versie. Dat kan best even wennen zijn.

Om medewerkers goed voor te bereiden bij de veranderingen van de werkplek, is er voor iedereen een e-learning beschikbaar. Het is van belang dat elke medewerker zich goed voorbereidt. We willen dat iedereen probleemloos overstapt naar de nieuwe systemen en het werk er minimale tot geen hinder van ondervindt.

Programma

  • E-learning modules Outlook, Word, Excel, PowerPoint
  • (De zelftest is helaas vanwege technische redenen niet beschikbaar)

Voor wie

De e-learning is beschikbaar voor alle medewerkers van Isala.

Werkwijze

De e-learning wordt online gevolgd en is beschikbaar vanaf elke werkplek (desktop). Voor elk van de Office-onderdelen, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, is een e-learning module beschikbaar. Overleg met jouw leidinggevende welke module(s) je onder werktijd mag volgen. Hiervoor mag je per module maximaal een halfuur schrijven, als je deze module afrondt met een certificaat. Kies binnen de e-learning module voor de onderwerpen waarvan jij denkt dat deze nuttig zijn voor jou. Medewerkers kunnen ook zelf bepalen of zij e-learning willen volgen.

Groepsgrootte

Individueel

Duur

  • Het volgen van e-learning duurt ongeveer 30 minuten per module (Outlook, Word, Excel of PowerPoint). Let op: de doorlooptijd kan langer duren, afhankelijk van je kennis en ervaring met een bepaald pakket.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen deze scholing kosteloos volgen.

Aanmelden

E-learning modules: