Contact

Digitale koffietafel (Longfonds): Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle?

  1. Digitale koffietafel (Longfonds): Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle?
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op donderdag 8 april 2021 organiseert het Longfonds een online bijeenkomst in de vorm van een digitale koffietafel. Het onderwerp is deze keer: Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle?

Datum

Op donderdag 8 april van 14.00 tot 15.00 uur.

Sprekers

Anna van Ark en collega Nienke Horstman, beide fysiotherapeut en werkzaam bij Revalidatiecentrum IJsselheem.
Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met de zorgverlener(s) in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Longfonds, via deze link

Over de digitale koffietafels

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus heeft het Longfonds alle fysieke bijeenkomsten (de Longpunten) voor mensen met een longziekte voorlopig afgelast. 
Er zijn nu de ‘digitale koffietafels’, online ontmoetingen georganiseerd door het Longfonds waar Isala regelmatig medewerking aan verleent. 

Via een computer met internet kunt u met elkaar in gesprek gaan, ervaringen delen en vragen stellen aan een zorgverlener. Of om alleen te luisteren. Vanuit uw eigen huiskamer met een kopje koffie of thee!

Het Longfonds organiseert de digitale koffietafels samen met de werkgroepen van de regionale Longpunten en met zorgverleners rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Longverpleegkundigen van Isala werken regelmatig mee aan diverse longpunten in de regio.

Bekijk het volledige programma van de digitale koffietafels in Overijssel, Drenthe en Groningen.