Contact

Digitale koffietafel (Longfonds): Nieuwe richtlijnen astma

  1. Digitale koffietafel (Longfonds): Nieuwe richtlijnen astma
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op maandag 12 april 2021 organiseert het Longfonds een online bijeenkomst in de vorm van een digitale koffietafel. Het onderwerp is deze keer: Nieuwe richtlijnen astma. Het wordt georganiseerd door Longpunt Groningen.

Datum

Op maandag 12 april van 14.00 tot 15.00 uur.

Sprekers

Mariëtte Scholma, verpleegkundig specialist. 
Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met de zorgverlener(s) in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Longfonds, via deze link.  

Over de digitale koffietafels

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus heeft het Longfonds alle fysieke bijeenkomsten (de Longpunten) voor mensen met een longziekte voorlopig afgelast. 
Er zijn nu de ‘digitale koffietafels’, online ontmoetingen georganiseerd door het Longfonds waar Isala regelmatig medewerking aan verleent. 

Via een computer met internet kunt u met elkaar in gesprek gaan, ervaringen delen en vragen stellen aan een zorgverlener. Of om alleen te luisteren. Vanuit uw eigen huiskamer met een kopje koffie of thee!

Het Longfonds organiseert de digitale koffietafels samen met de werkgroepen van de regionale Longpunten en met zorgverleners rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Longverpleegkundigen van Isala werken regelmatig mee aan diverse longpunten in de regio.

Bekijk het volledige programma van de digitale koffietafels in Overijssel, Drenthe en Groningen.