Contact

E-healthmarkt 2020

  1. E-healthmarkt 2020
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Van 27 januari t/m 1 februari vindt voor 4e keer de landelijke e-healthweek plaats. Op woensdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op onze eigen e-healthmarkt in Isala Zwolle op de begane grond tussen gebouw V2 en V3.

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met de zorgverlener, online een recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van de baby volgen, terwijl de gynaecoloog real-time meekijkt vanuit het ziekenhuis.

Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom organiseert ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Zorg van Nu en de Patiëntenfederatie voor de vierde keer de e-healthweek. Een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. 

Praktische informatie

Datum

Woensdag 29 januari 2020
12.00 tot 16.00 uur

Programma

Op woensdagmiddag 29 januari organiseren wij een e-healthmarkt in Isala Zwolle. We demonstreren u verschillende e-healthontwikkelingen. Maak bijvoorbeeld kennis met de mogelijkheden van de 3D-printer. De IC laat u zien hoe de eyewriter werkt en laat het u ook ervaren! Kent u de slimme pleister al? We leggen u graag uit hoe het werkt. En heeft u een goed idee over de ziekenhuiszorg van de toekomst? Dan kunt u deze met ons delen door een kaartje in te vullen en deze in de boom te hangen. Komt u ook een kijkje nemen? U bent van harte welkom! De markt is op de begane grond tussen vlinder 2 en vlinder 3.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig.

Voor wie

Voor patiënten, bezoekers, medewerkers en alle geïnteresseerden in de ziekenhuiszorg van de toekomst.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.

Locatie

Isala, locatie Zwolle
Begane grond, tussen gebouw V2 en V3 
Dokter van Heesweg 2
8025 BT Zwolle

Meer informatie

Meer informatie over de landelijke e-healthweek 2020 vindt u op de site.

Ehealth banner