Contact

Isala Wetenschapsavond 2020

  1. Isala Wetenschapsavond 2020

Op dinsdag 8 december a.s. vindt de 21e editie van de Isala Wetenschapsavond plaats. Tijdens de Isala Wetenschapsavond krijgen onderzoekers in Isala de kans om hun werk te presenteren en kennis uit te wisselen met collega-onderzoekers in Isala. De Innovatie- & Wetenschapsraad nodigt u van harte uit deze avond bij te wonen.

Deelnemers van de Wetenschapsavond bekijken de posterpresentatie in de foyer

De Wetenschapsavond start met twee parallelle sessies van geselecteerde sprekers: jonge onderzoekers die op basis van een onderscheidend abstract, mondeling een korte pitch houden. Daarnaast presenteert een aantal onderzoekers hun onderzoek middels posters in de foyer. Het type onderzoek kan variëren van systematische reviews en gerandomiseerde klinische trials tot een serie van bijzondere casus. Het betreft in alle gevallen onderzoek dat (deels) in Isala is uitgevoerd.

Na dit inspirerende en informatieve deel zal er een smaakvol buffet klaarstaan, waarna de uitreiking van de prijzen plaatsvindt. Een onafhankelijke jury zal de Isala Science Awards uitloven voor het meest innovatieve onderzoek en voor de beste poster. Voor het beste onderzoek dat een arts-assistent naast zijn/haar klinische werk heeft verricht zal het Werkpaard worden uitgereikt. De twee prijzen voor de beste pitch liggen in de handen van het publiek in de beide zalen waar de pitches gepresenteerd worden. Zij brengen in de pauze hun stem uit op hun favoriete spreker.

De tweede helft van het programma wordt traditiegetrouw ingevuld door een gerenommeerde gastspreker. 

Praktische informatie

Datum

8 december 2020.
17.00 - 21.30 uur

Accreditatie

Accreditatie voor deelname aan de Wetenschapsavond wordt aangevraagd voor medisch specialisten (ABAN), PA (NAPA) en VS (VSR).

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk van november 2020.

Voor wie? 

Specialisten, onderzoekers, arts-assistenten, coassistenten, huisartsen, apothekers, research-verpleegkundigen, nurse practitioners, physician assistants, verpleegkundig specialisten en medewerkers die innovatief of wetenschappelijk zijn geïnteresseerd.

Kosten 

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Bereikbaarheid & parkeren

Organisatie en informatie

Isala Academie
Elly van der Spek, Inge Terpstra en Mireille Warrink
(038) 424 62 20 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)
wetenschapsavond@isala.nl