Contact

Isala Wetenschapsavond 2021

  1. Isala Wetenschapsavond 2021
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op dinsdag 14 december vindt de 22e editie van de jaarlijkse Isala Wetenschapsavond plaats. Deze avond biedt jonge, veelbelovende onderzoekers in Isala een podium om hun onderzoekswerk te presenteren en kennis uit te wisselen met collega-onderzoekers.

Wetenschapsavond in Odeon Zwolle

Tijdens de Isala Wetenschapsavond zullen onderzoekers, die vooraf worden geselecteerd op basis van een onderscheidend abstract, in twee parallelle sessies van korte pitches hun onderzoek presenteren. Daarnaast worden vooraf en in de pauze in de foyer onderzoeksresultaten gepresenteerd middels posters. Het type onderzoek kan variëren van systematische reviews en gerandomiseerde klinische trials tot een serie van bijzondere casus. Het betreft in alle gevallen onderzoek dat (deels) in Isala is uitgevoerd.

Traditioneel wordt op deze avond een aantal prijzen uitgereikt: de Isala Science Awards voor het meest innovatieve onderzoek en voor de beste poster; het Werkpaard voor het beste onderzoek dat een arts-assistent naast zijn klinische werk heeft verricht en de publieksprijzen voor de twee beste voordrachten. Het programma wordt afgesloten door een gerenommeerde gastspreker.

Noteer de datum alvast in uw agenda!
Meer informatie volgt later dit jaar.

Praktische informatie

Datum

Dinsdagavond 14 december 2021

Voor wie?

Specialisten, onderzoekers, arts-assistenten, co-assistenten, huisartsen, apothekers, research-verpleegkundigen, nurse practitioners, physician assistants, verpleegkundig specialisten en medewerkers die innovatief of wetenschappelijk zijn geïnteresseerd.

Organisatie en informatie

Isala Academie, wetenschapsavond@isala.nl