Contact

Isala Wetenschapsavond

  1. Isala Wetenschapsavond 2023

Tijdens de Isala Wetenschapsavond op dinsdag 12 december krijgen onderzoekers in Isala de kans om hun werk te presenteren en kennis uit te wisselen met collega-onderzoekers in Isala.

Wetenschapsavond posterpresentatie

Na de opening zal er in twee parallelle sessies aandacht zijn voor de pitches van geselecteerde sprekers: jonge onderzoekers die op basis van een onderscheidend abstract, mondeling een korte pitch houden. Daarnaast presenteert een aantal onderzoekers hun onderzoek middels posters in de foyer. Het type onderzoek kan variëren van systematische reviews en gerandomiseerde klinische trials tot een serie van bijzondere casus. Het betreft in alle gevallen onderzoek dat (deels) in Isala is uitgevoerd.

Na dit inspirerende en informatieve deel zal er een smaakvol buffet klaarstaan, waarna de uitreiking van de prijzen plaatsvindt. Een onafhankelijke jury zal de Isala Science Awards uitloven voor het beste onderzoek en voor de beste poster. Voor de onderzoeker die naast zijn/haar klinisch werk veel tijd en enthousiasme steekt in onderzoek, zal het Werkpaard worden uitgereikt. De twee prijzen voor de beste pitch liggen in de handen van het publiek in de beide zalen waar de pitches gepresenteerd worden. Zij brengen in de pauze hun stem uit op hun favoriete spreker.

De tweede helft van het programma wordt traditiegetrouw ingevuld door een gastspreker. 

We nodigen u alvast van harte uit om de datum te reserveren in uw agenda.

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 12 december 2023
17.00 tot 21.00 uur

Accreditatie

Voor de Wetenschapsavond is accreditatie aangevraagd voor medisch specialisten (ABAN), PA (NAPA) en VS (VSR).

Aanmelden

De aanmelding voor de Wetenschapsavond start medio 2023.

Voor wie

Specialisten, onderzoekers, arts-assistenten, coassistenten, huisartsen, apothekers, research-verpleegkundigen, nurse practitioners, physician assistants, verpleegkundig specialisten en medewerkers die innovatief of wetenschappelijk zijn geïnteresseerd.

Kosten

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Theater Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Organisatie en informatie

Innovatie & wetenschap
wetenschapsavond@isala.nl