Contact

Longpunt Kampen: astma onder de aandacht!

  1. Longpunt Kampen: astma onder de aandacht!

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Vaak moet u uw leven aanpassen en soms kunt u niet alles meer. Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Kom naar een gratis Longpunt bij u in de buurt. Het Longpunt kampen op maandag 2 maart staat in het teken van astma.

In Nederland zijn er ruim 640.000 mensen met astma. Er zijn meer vrouwen dan mannen met de ziekte. Van deze groep mensen zijn er ongeveer 100.000 kinderen. De verwachting is dat het aantal mensen met astma in de komende jaren verder zal stijgen. Liesette Hulstein, verpleegkundig specialist van Isala geeft deze avond een nadere toelichting op de longziekte astma. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

Praktische informatie

Datum

Maandag 2 maart 2020
19.00 - 21.00 uur

Kosten

Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt.

Locatie

IJsselheem Myosotis
Engelenbergplantsoen 3, Kampen

Meer informatie

Maaike Geerdink, Longfonds
(06) 51 52 89 35

Over het Longpunt

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Deze gratis bijeenkomsten worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Longverpleegkundigen van Isala werken mee aan diverse longpunten in de regio.

Bekijk het volledige aanbod van de longpunten in Overijssel en Drenthe.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.