Contact

Longpunt Steenwijkerland: chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken

  1. Longpunt Steenwijkerland: chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Vaak moet u uw leven aanpassen en soms kunt u niet alles meer. Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Kom naar een gratis Longpunt bij u in de buurt. Het Longpunt Steenwijkerland op dinsdag 11 februari gaat over chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken.

Longpunt Steenwijkerland is de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is; ‘Chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken bij een longziekte’. Liza Pausma, logopediste van de afdeling Logopedie in Isala zal deze middag verzorgen en u veel vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Er is alle gelegenheid om met de zorgverleners en de spreker in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 11 februari 2020 
14.00 - 16.00 uur

Kosten

Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt.

Locatie

Kerkelijk centrum De Klincke
Kerkstraat 16, Steenwijk

Meer informatie

Longfonds Drenthe
(0528) 37 18 21

Over het Longpunt

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Deze gratis bijeenkomsten worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Longverpleegkundigen van Isala werken mee aan diverse longpunten in de regio.

Bekijk het volledige aanbod van de longpunten in Overijssel en Drenthe.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.