Contact

‘Samen sterk en vertrouwd’ - symposium Isala Oncologisch centrum

  1. ‘Samen sterk en vertrouwd’ - symposium Isala Oncologisch centrum

Al 10 jaar verzorgt Isala Oncologisch centrum een veelheid aan topklinische oncologische functies. We willen de best mogelijke oncologische zorg voor patiënten in de regio bieden. Daarin is een goede samenwerking met de eerste lijn onmisbaar in deze vaak langdurige behandeltrajecten, omdat we goede zorg en begeleiding bij kanker niet alleen kunnen. Die samenwerking willen we steeds verbeteren. Daarom nodigen we u uit voor het symposium ‘samen sterk en vertrouwd’.

Om op een constructieve manier samen te werken, is het belangrijk elkaar te kennen. En elkaar weten te vinden. Op deze avond is een groot deel van de medisch specialisten, regieverpleegkundigen en paramedici aanwezig. Er is uitgebreid de mogelijkheid om met hen kennis te maken en de vragen te stellen die bij u leven.

Naast het kennismaken willen wij u deze avond meenemen waar we als Oncologisch centrum na 10 jaar staan. Hoe de topklinische zorg er in de toekomst uit ziet. En wat daarbij de uitdagingen zijn. Bijvoorbeeld in het licht van het landelijk beleid dat tot doel heeft om complexe zorg te concentreren in een beperkt aantal ziekenhuizen. En op het gebied van innovatie de steeds beter wordende behandelmethoden en de toenemende vraag aan ondersteunende zorg bij kanker. In een aantal korte voordrachten (pitches) worden deze diverse onderwerpen belicht.

We hopen u graag te treffen op dinsdag 16 april. Om samen sterk en vertrouwd de best mogelijke behandeling en begeleiding te bieden aan mensen met kanker.

Bestuur Isala Oncologisch centrum
drs. Gabriel Paardekooper, dr. Eva Noorda en Sandra Veraart

Programma

17.30 uur
Inloop met buffet

18.15 uur
Welkom door drs. Gabriel Paardekooper, voorzitter Isala Oncologisch centrum

18.20 uur
Interactieve sessie over Oncologische zorg bij Isala

18.30 uur
10 jaar Isala Oncologisch centrum; waar staan we nu, hoe ziet de topklinische zorg in de toekomst er uit en wat zijn onze uitdagingen.
Met presentaties van dr. Aafke Honkoop, diverse zorgketens zoals  colorectaal, melanomen, hematologie en urologische oncologie en informatie over ondersteunende zorg bij kanker binnen Isala en IntermeZZo.

20.15 uur
(Speed)date met specialisten Oncologisch centrum
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u laagdrempelig kennismaken en uw vragen stellen aan de medisch specialisten, regieverpleegkundigen en paramedici betrokken bij de behandeling en begeleiding van oncologiepatiënten.

21.00 uur
Einde van de avond, u bent vrij eerder te vertrekken.

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 16 april 2019
17.30 tot 21.00 uur

Accreditatie

Aan dit symposium zijn twee accreditatiepunten toegekend.

Aanmelden

U kunt zich hier online aanmelden voor het symposium 'Samen sterk en vertrouwd'.

Voor wie

Huisartsen, medisch specialisten en andere geïnteresseerden.

Kosten

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden

Locatie

Isala
Gebouw D, Auditorium
Dr. Van Heesweg 2, Zwolle

U kunt uw fiets of auto het beste parkeren in de parkeergarage (P3) of op P1, het parkeerterrein aan de Dr. Van Heesweg 2. Gebouw D is bereikbaar via een eigen ingang. U hoeft niet via de hoofdingang.

Meer informatie

Michelle van Huffelen
m.vanhuffelen@isala.nl

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.